Останні 20 доданих фільмів

Для наших користувачів доступний додатковий сервіс Кінозал. На даний момент у нашій базі понад 35.000 фільмів, новий контент додається щодня.

Мати нареченої
2024

Mother of the Bride
2024

Мати нареченої

Жанр фільму: Мелодрама, Комедія

Турботлива мати прилітає на тропічний острів заради весілля доньки, де з’ясовує, що батько нареченого — це її колишній, якого вона давно не бачила.

Прокляття Беґхед
2023

Baghead
2023

Прокляття Беґхед

Рейтинг фільму: 6/10

Жанр фільму: Жахи

Юна Айріс отримує в спадок від батька будівлю колишнього паба та відкриває страшний секрет - у будівлі живе сутність, яку називають Беґхед. Вона дає можливість поговорити з мертвим, але лише 2 хвилини. Живі вважають, що можуть контролювати створіння, але за все доведеться платити свою ціну.

Без глазурі
2024

Unfrosted
2024

Без глазурі

Рейтинг фільму: 5/10

Жанр фільму: Комедія

У часи, коли всі снідали пластівцями з молоком, між двома корпораціями почалася запекла боротьба через нову революційну випічку.

Моє прекрасне весілля
2024

Beautiful Wedding
2024

Моє прекрасне весілля

Рейтинг фільму: 5.9/10

Жанр фільму: Мелодрама, Комедія, Драма

Тревіс та Еббі вирушають до Мексики на "медовий місяць" із друзями та родиною. Але звісно, все піде зовсім не за планом неочікуваних "молодят". На пару чекають нові сюрпризи, смішні історії та можливий хепі-енд…

Принцеса Лебідь: Значно довше, ніж назавжди
2023

The Swan Princess: Far Longer Than Forever
2023

Принцеса Лебідь: Значно довше, ніж назавжди

Жанр фільму: Мультфільм, Сімейний, Пригоди

Разом із дружиною Одеттою король Дерек дізнається, що його покійного батька, колишнього правителя Макса, звинуватили у змові з піратами. Подружжя вирішує дізнатися справжню правду і вирушає у захопливу подорож, під час якої їм доводиться прикидатися іншими людьми.

Уроки толерантності
2024

Уроки толерантності

Жанр фільму: Комедія, Драма

За мотивами п’єси Ігоря Білиця «Гей-парад». Провінційна шкільна вчителька, бажаючи врятувати свою родину від розпаду та кредитів, вмовляє чоловіка і дітей підписатися на державну програму з євроінтеграції «Уроки толерантності». За її умовами,вони мають на певний час оселити у себе вдома ЛГБТ-представника та активіста. Тепер родина вимушена боротись із власною гомофобією та неприйняттям інакшості.

Манкімен
2024

Monkey Man
2024

Манкімен

Рейтинг фільму: 7.3/10

Жанр фільму: Бойовик, Трилер, Кримінал

Історія нещодавно звільненого колишнього злочинця, який живе в Індії та намагається пристосуватися до світу корпоративної жадібності та розмивання духовних цінностей. Напружений екшн про героя, який розв'язує кампанію помсти корумпованим лідерам, які вбили його мати та продовжують систематично переслідувати бідних та безправних.

Мій карпатський дідусь
2023

Мій Карпатський Дідусь
2023

Мій карпатський дідусь

Жанр фільму: Драма

Історія молодого італійця Майка, який має українське коріння та їде в покинуте карпатське село, щоби розвіяти прах своєї матері. Тут живе його дід Михайло, колишній клоун на прізвисько Буба. Знайомство діда та онука супроводжується низкою карколомних подій, які назавжди єднають долі діда та онука.

Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами
2024

Rebel Moon - Part Two: The Scargiver
2024

Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами

Жанр фільму: Бойовик, Фантастика, Драма

Підготовка до битви проти безжального Материнського світу в розпалі. Так формуються зв’язки, з’являються герої та створюються легенди.

Фаворитка Міллера
2024

Miller's Girl
2024

Фаворитка Міллера

Рейтинг фільму: 6.9/10

Жанр фільму: Детектив, Трилер, Драма

Талановита юна письменниця Каїро Світ отримує творче завдання від нового вчителя Джонатана Міллера, яке заплутує їхні стосунки та розмиває рольові кордони.

Панда Кунг-Фу 4
2024

Kung Fu Panda 4
2024

Панда Кунг-Фу 4

Рейтинг фільму: 6.7/10

Жанр фільму: Мультфільм, Бойовик, Пригоди, Комедія, Сімейний

Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

Дятел Вуді вирушає у табір
2024

Woody Woodpecker Goes to Camp
2024

Дятел Вуді вирушає у табір

Жанр фільму: Сімейний, Комедія, Мультфільм

Коли Вуді виганяють із лісу, він, здається, знаходить новий дім у таборі «Ю-Ху»… поки не з'являється інспектор, що погрожує закрити табір.

Сльозотворець
2024

Fabbricante di lacrime
2024

Сльозотворець

Рейтинг фільму: 5.7/10

Жанр фільму: Мелодрама, Драма

У Ніки й Рігеля було важке дитинство. Коли нова сім’я забирає їх із притулку, підлітки усвідомлюють, що їх пов’язують несподівані та непереборні почуття.

Мене звати Ро Кі Ван
2024

My Name Is Loh Kiwan
2024

Мене звати Ро Кі Ван

Рейтинг фільму: 7.1/10

Жанр фільму: Мелодрама, Драма

Після втечі з Північної Кореї Ро Кі Ван намагається отримати статус біженця в Бельгії, де знайомиться з жінкою, яка втратила останню надію.

Плата за страх
2024

Le salaire de la peur
2024

Плата за страх

Рейтинг фільму: 4.9/10

Жанр фільму: Бойовик, Трилер

У різношерстої команди є 24 години, щоб перегнати дві вантажівки з нітрогліцерином через повну небезпек пустелю та запобігти масштабному вибуху.

Три мушкетери: Міледі
2023

Les Trois Mousquetaires: Milady
2023

Три мушкетери: Міледі

Рейтинг фільму: 6.6/10

Жанр фільму: Пригоди, Бойовик, Драма

Друга частина двосерійної екранізації роману Олександра Дюма. На очах у Д'Артаньяна викрадають Констанцію. У відчайдушних пошуках її порятунку молодий мушкетер змушений об'єднати зусилля з таємничою міледі де Вінтер. Але коли оголошено війну, а Атос, Портос і Араміс вже приєдналися до фронту, страшна таємниця з минулого руйнує всі старі союзи. Коли король дедалі більше потрапляє під контроль кардинала Рішельє, Д'Артаньян і мушкетери стають останніми бастіонами перед хаосом. Але, втягнуті у змову, яка загрожує країні вогнем і мечем, доля ставить їх перед жахливим вибором: чи доведеться їм пожертвувати тими, кого вони люблять, щоб виконати свою місію?

Боб Марлі: One Love
2024

Bob Marley: One Love
2024

Боб Марлі: One Love

Рейтинг фільму: 7/10

Жанр фільму: Музика, Історичний, Драма

Його музика вільно линула по всіх куточках світу минаючи кордони держав. Він проповідував любов, мир та свободу. Його вислови ставали популярними та переказувалися з вуст в уста. Боб Марлі здобув популярність, співаючи про світлих і натхненних людей, які цінують свободу. Навіть замах на його життя, у результаті якого тяжке поранення отримала дружина Ріта, не злякав його та не змусив відмовитися від сповідуваних ідеалів.

Ширлі: Боротьба за Білий дім
2024

Shirley
2024

Ширлі: Боротьба за Білий дім

Рейтинг фільму: 6/10

Жанр фільму: Історичний, Драма

Ставши першою темношкірою жінкою в Конгресі, невтримна Ширлі Чисголм зосереджується на новій цілі — участі в президентських виборах 1972 року від Демократичної партії.

Касаґранде. Фільм
2024

The Casagrandes Movie
2024

Касаґранде. Фільм

Жанр фільму: Мультфільм, Комедія, Сімейний

Під час подорожі до Мексики на день народження 12-річна Ронні Енн випадково звільняє напівбогиню, заточену в горі. Тепер їй потрібна допомога родини, щоб усе виправити.

Дюна: Частина друга
2024

Dune: Part Two
2024

Дюна: Частина друга

Рейтинг фільму: 8.7/10

Жанр фільму: Фантастика, Пригоди

«Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.