Що подивитися сьогодні: архів цікавих фільмів на будь-який смак

Що подивитися сьогодні ввечері? Питання, яке щодня вирішує кожна людина і часто не знаходить цікавого кіно. Якщо ви хоч раз стикалися з таким розчаруванням, ця стаття для вас.

Ви вже зробили вибір фільму, налаштувалися його подивитися, а знайти гідний кінозал не виходить. Усе тому, що багато платформ не задовольняють усі запити глядачів. Може бути в наявності величезна кількість фільмів, але платний доступ до перегляду кожного з них. Або ви знайшли безкоштовний кінотеатр, але в ньому багато піратських копій і мало якісного контенту.

Який фільм подивитися, цікавий і такий, що вийшов нещодавно в прокат? Це не найголовніше питання. Головне вирішити, де саме його подивитися. Для цього існує маса кінотеатрів. На тлі багатьох вигідно виділяється Prosto TV. Це онлайн-додаток, який сподобається всім.

(більше…)

Як купити нові фільми онлайн

Подивитися нові кінофільми сьогодні не проблема. Для цього немає потреби йти до кінотеатру, а можна встановити додаток на гаджет і насолоджуватися переглядом у зручному для вас місці та часі.

Кінотеатр Просто ТВ – кіно найвищої якості, яке відповідає вимогам сучасності. Великий вибір у кінотеці дасть вам змогу щодня насолоджуватися новим кіно і не повторюватися. Понад 35000 кінострічок, серед яких є як новинки, так і старе улюблене кіно.

Як подивитися фільм, який іде в кінотеатрі

Щоб побачити новелу, що вийшла на екран кінотеатрів, глядач готовий навіть купити перегляд фільму. Багато кінозалів справді продають кіно, незважаючи на те, що є плата за підписку. При цьому ніхто не гарантує, що це буде продукт високої якості і не виявиться зовсім піратською копією.

У Prosto TV всі фільми найвищої якості, які можна дивитися на великому екрані й отримувати справжнє задоволення, ніби ви сидите в залі кінотеатру на прем’єрі. Усі фільми ліцензійні, з якісним озвучуванням. Також можна подивитися повнометражні мультфільми, які подобаються всім, як дорослим, так і дітям.

(більше…)

Як вибрати хороший онлайн кінотеатр

Кінотеатри онлайн в інтернет-просторі є у величезній кількості, але все ж таки для того щоб подивитися якісне нове кіно, глядачі витрачають багато часу на пошук хорошого онлайн-кінотеатру.

На відміну від офлайн, онлайн кінотеатри мають багато переваг, адже в будь-який час, у зручному місці, можна подивитися фільм, який щойно вийшов у прокат. Для цього не потрібно кудись їхати, підбирати час показу, сидіти в залі з чужими людьми. Онлайн-покази не залежать від пандемій та інших умов, які впливають на роботу кінотеатрів.

Чому ж так складно знайти ідеальний онлайн-кінозал? Критерії пошуку в усіх користувачів різні. За деякими з них ми спробуємо знайти найкращий кінотеатр.

(більше…)

Сервіс для перегляду фільмів онлайн

Сервіси перегляду фільмів в інтернет-просторі представлені у величезній кількості. Розуміємо як непросто вибрати найкращий, адже умови у сайтів не однакові, а ще можуть бути підводні камені, які не видно, поки не почнеш користуватися. Як не втратити гроші та обрати найкращий сервіс для перегляду фільмів?

Щоб зрозуміти, на чому зупинитися, потрібно визначитися, що для вас важливо. Здебільшого люди люблять скоротати час за переглядом соцмереж, відео, фільмів або телеканалів. Дорогою на роботу або в обідню перерву зручно мати під рукою телефон або будь-який гаджет, на якому є можливість відтворення відео з інтернету. Хочеться якісного зображення, трансляції без затримок, велику фільмотеку, а також дивитися кіно з різних пристроїв.

Ваш гаджет набуде нового сенсу, коли ви встановите на нього програму сервісу з підбору фільмів Prosto TV. У додатку цілий кінотеатр і телебачення з усього світу.

(більше…)

Сайт для перегляду фільмів онлайн

Буває так, що в коротких відео трапляється реклама цікавого фільму і ви рішуче починаєте пошук ресурсу для повного перегляду. Який найкращий сайт для перегляду фільмів? Для цього потрібно оцінити наявні додатки за кількома критеріями та зробити правильний вибір.

Чому нам так важливо знайти найкращий сайт для перегляду фільмів? Тому що видовищне кіно потрібно дивитися в ідеальній якості, без затримок на завантаження, мати можливість установлення програми на будь-який носій. Також важлива наявність кінозалу на сайті для перегляду фільмів.

Розглянемо один із найкращих сайтів – Prosto TV. Оцінимо його за кількома критеріями і зробимо висновок про якість ресурсу.

(більше…)

Сайт де можна подивитися фільми безкоштовно

Young couple working together at home

Пошук ресурсу, де подивитися фільми, може зайняти багато часу і зусиль. Часто сайти змушують купувати перегляд кіно або підписуватися на всілякі канали, обманюють у якості або дають подивитися безкоштовно тільки найцікавіший відрізок. Це все негативно діє на нас. І, якщо є бажання подивитися фільм, воно може просто зникнути, як і довіра до нормальних сайтів, які, все ж таки, існують.

Сайт, де можна переглянути фільми безкоштовно – Prosto TV. Це сучасний ресурс, який надає послуги комплексно і не бере гроші за перегляд каналів ТБ, передач, фільмів.

Програма сайту, де можна подивитися фільми

Ви любите новинки фільмів або переглядати старі улюблені кінострічки? Для того щоб ви завжди мали вибір, на Prosto TV є величезний каталог кіно, який оновлюється щодня. На даний момент до перегляду доступні 35000 фільмів. Для зручного пошуку є сортування за жанрами або пошук за назвою.

Нові фільми завжди знаходяться першими в стрічці. Це роботи кінематографа за останній рік, які тільки-но закінчили прокат у кінотеатрі і тепер доступні до перегляду всім охочим абсолютно безкоштовно.

(більше…)

Як дивитися фільми в Європі

Prostotv.com – ідеальний додаток, якщо ви в пошуку, як дивитися фільми в Німеччині та по всій Європі. У кожній європейській країні є своє телебачення. Але якщо ви не знаєте мови або хочете подивитися рідне кіно своєю мовою, то краще це зробити в інтернет-додатку Prosto TV.

Найкращий додаток, де можна дивитися фільми безплатно та у відмінній якості Full HD і 4K Ultra HD. Потік мовлення не втрачає якість і не зависає завдяки потужним серверам програми.

(більше…)

Як дивитися фільми 4k на телевізорі

Є кілька способів, як дивитися фільми на телевізорі в хорошій якості. Найбільш бажаною є 4K якість. Така роздільна здатність складається з 8 млн пікселів. Це в кілька разів більше роздільної здатності Full HD або цифрового потокового мовлення. Така якість дуже добре проглядається на екранах великих розмірів або в домашніх кінотеатрах. 

На смартфоні або телевізорі старого покоління особливо не помітна різниця між роздільною здатністю. Але все одно вона радує око. Найоптимальніший розмір екрана для такої роздільної здатності 55”і більше.

Якість зображення залежить від вихідного відео, не завжди воно буває 4K. Також від додатка, в якому ви дивитеся фільми. Через який застосунок дивитися фільми на телевізорі, щоб не було втрати якості і не зависала трансляція? Найкраще для цього підходить додаток Prosto.TV, який можна встановити на телевізор, комп’ютер, планшет, ноутбук, смартфон. Для кожного носія є свій формат програми, який адаптований під користувача.

(більше…)

Як дивитися новинки фільмів на Android телефоні

Вільний час практично кожна людина присвячує переглядам кіно. Найчастіше ми це робимо зі своїх телефонів. Дуже зручно, коли дивитися фільм на андроїд можна в будь-який момент і в будь-якому місці. Якщо видалася вільна хвилинка, то телефон завжди під рукою.

Доступний повсюдно інтернет і адаптовані під трансляцію гаджети дають змогу дивитися кінокартини онлайн на смартфоні. Ця зручна властивість звільнила багатьох від необхідності підлаштовуватися під графік трансляцій, поспіху додому до телевізора. Тепер дивитися фільм на андроїд – звичайна для нас справа і в будь-яку вільну хвилину ми занурюємося у світ пригод або фантастики.

Щоб було зручно дивитися фільми на телефоні, встановлюють додаток Prosto.TV для смартфонів. Це унікальна програма, в якій можна дивитися фільми безкоштовно на андроїд, стежити за телеканалами, а також зайти в кінозал. Така програма працює на всіх гаджетах, а також на комп’ютері.

Перевага додатка в його бездоганній якості зображення: Full HD і 4K Ultra HD.  Така роздільна здатність – задоволення під час перегляду видовищного фільму або барвистої передачі.

(більше…)