Як дивитися фільми 4k на телевізорі

Є кілька способів, як дивитися фільми на телевізорі в хорошій якості. Найбільш бажаною є 4K якість. Така роздільна здатність складається з 8 млн пікселів. Це в кілька разів більше роздільної здатності Full HD або цифрового потокового мовлення. Така якість дуже добре проглядається на екранах великих розмірів або в домашніх кінотеатрах. 

На смартфоні або телевізорі старого покоління особливо не помітна різниця між роздільною здатністю. Але все одно вона радує око. Найоптимальніший розмір екрана для такої роздільної здатності 55”і більше.

Якість зображення залежить від вихідного відео, не завжди воно буває 4K. Також від додатка, в якому ви дивитеся фільми. Через який застосунок дивитися фільми на телевізорі, щоб не було втрати якості і не зависала трансляція? Найкраще для цього підходить додаток Prosto.TV, який можна встановити на телевізор, комп’ютер, планшет, ноутбук, смартфон. Для кожного носія є свій формат програми, який адаптований під користувача.

Як дивитися на телевізорі фільми через інтернет

Чи можна дивитися фільми по телевізору? Звичайно можна, тим паче, саме так ви якнайкраще зможете оцінити якість мовлення і роздільну здатність картинки.

Ваш екран має підтримувати роздільну здатність 4К, інакше ви просто не помітите різниці між звичайною потоковою роздільною здатністю і супер-якістю. 

Варіанти, як дивитися на телевізорі 4к фільми:

  • з персонального комп’ютера. При цьому у нього мають бути встановлені новітні програми та найкращі графічні характеристики. Комп’ютер з телевізором з’єднується за допомогою HDMI дроту. Якість кабелю має бути High Speed і вище. Версія інтерфейсу має бути не нижче 2.0;
  • телевізор із підключенням до інтернету і підтримкою андроїд. Телевізори останнього покоління, по суті, великий планшет, у який можна закачувати програми. Це дуже зручно, оскільки для цього потрібно просто зайти в маркет і знайти потрібний додаток для скачування. Програма Prosto.TV може бути встановлена на всі носії і сплативши підписку на одному з них, ви дивитеся безкоштовно фільми на всіх пристроях.

Переваги встановлення програми на цифровий носій

Встановлення на носій має низку переваг:

  • оплачуєте підписку і у вас є де подивитися фільми в 4К якості на телевізорі, планшеті, смартфоні, комп’ютері;
  • можна дивитися не тільки фільми, а ще програми, мультфільми, освітній та розважальний контент. Також ви можете мати доступ до понад 1000 каналів телебачення;
  • кінотеці програми понад 35000 фільмів і колекція щодня поповнюється новинками;
  • програма підтримує AFR – автоматичне підстроювання частоти кадрів під цифровий носій користувача;
  • зручний і зрозумілий інтерфейс програми освоїть навіть маленька дитина;
  • висока якість і безперебійність мовлення забезпечені потужними серверами.

Як дивитися фільми на телевізорі LG

Щоб дивитися фільми на телевізорі LG, вам потрібно встановити програму на цифровий носій. Програма для цього телевізора адаптована під частоту рядків і якість картинки буде вражаючою.

Така сама відповідь на запитання: як дивитися фільми на телевізорі mi? Якщо ваш телевізор один з останніх поколінь і підтримує 4К роздільну здатність, то можете сміливо встановлювати програму Prosto.TV.

Також можна встановити програму з флешки, попередньо завантаживши на неї програму з нашого сайту. 

На сайті Просто ТВ є докладна інструкція встановлення програми на цифрові носії різних марок. У тому числі є інформація про те, як на телевізорі lg дивитися фільми безкоштовно. 

Дотримуйтесь інструкції та поетапно встановлюйте і налаштовуйте програму. Користуйтеся всіма перевагами трансляції фільмів на ТБ у форматі 4К.

На сайті кінозалу Просто ТВ є різні програми для андроїда і представників марки MAC.

Коли ви розберетеся, як дивитися фільми в 4к на телевізорі, ви зрозумієте, навіщо насправді існують великі телевізори. Якість картинки в такій роздільній здатності найвища. Можна розглянути все до деталей і насолоджуватися картинкою. 

Встановлюйте програми, запрошуйте друзів на спільний перегляд нового фільму. Перші 7 днів використання програми абсолютно безкоштовні. Ви користуєтеся всіма функціями програми, оцінюєте якість картинки, зручність інтерфейсу, швидкість завантаження і потім приймаєте рішення про підписку. Залишайтеся з нами та отримуйте задоволення від перегляду якісних фільмів у 4К роздільній здатності.

Comments are closed.