Сайт для перегляду фільмів онлайн

Буває так, що в коротких відео трапляється реклама цікавого фільму і ви рішуче починаєте пошук ресурсу для повного перегляду. Який найкращий сайт для перегляду фільмів? Для цього потрібно оцінити наявні додатки за кількома критеріями та зробити правильний вибір.

Чому нам так важливо знайти найкращий сайт для перегляду фільмів? Тому що видовищне кіно потрібно дивитися в ідеальній якості, без затримок на завантаження, мати можливість установлення програми на будь-який носій. Також важлива наявність кінозалу на сайті для перегляду фільмів.

Розглянемо один із найкращих сайтів – Prosto TV. Оцінимо його за кількома критеріями і зробимо висновок про якість ресурсу.

Як вибрати хороший сайт для перегляду фільмів

Якість зображення та швидкість завантаження

Легко уявити перегляд кіно і раптом зображення починає спотворюватися, а потім і зовсім зупиняється на завантаження. Таких сайтів повно в інтернеті, які транслюють піратські версії кіно з жахливою якістю потоку. Навряд чи ви саме так хотіли провести свій дорогоцінний час.

Prosto TV – ресурс із чудовою якістю зображення, Full HD і 4K Ultra HD. Такої роздільної здатності достатньо, щоб дивитися сайт для перегляду фільмів на великому екрані. Також у програми хороший потік трансляції, оскільки він забезпечений потужними серверами компанії. З такими характеристиками ви ніколи не відчуєте дискомфорт від сайту для перегляду фільмів онлайн.

Перевірити показники можна на сайті компанії. У головному меню є розділ «тест швидкості». Там є кілька тестів для різних країн. Перевіряйте якість трансляції на вашому пристрої та насолоджуйтеся чіткою картинкою без затримок.

Young woman watching movies in home theater

Кількість фільмів

Оскільки Prosto TV – сайт для онлайн перегляду фільмів, то основною перевагою програми є наявність кінозалу для перегляду. У ньому величезний каталог програм, мультфільмів, серіалів. Є кіно на будь-який смак.

Понад 35000 фільмів зберігається в каталозі і він постійно поповнюється новинками. Щодня з’являються 20 нових варіантів, які заслуговують на перегляд. Адже це роботи останнього року, які вже отримали свої нагороди після трансляції в кінотеатрах.

Для того щоб було легко знаходити потрібний фільм до перегляду, в каталозі є поділ на жанри. Також ви можете написати назву програми, яка вас цікавить, у пошуковику.

У каталозі тисячі кіно таких жанрів:

  • комедія;
  • трагедія;
  • мелодрама;
  • бойовик;
  • військовий;
  • серіали;
  • документальний;
  • біографічний;
  • історичний;
  • спортивний;
  • дитячий;
  • трилер;
  • мюзикли;
  • аніме;
  • мультиплікація тощо.

Кожен знайде собі картину до душі та чудово проведе час за переглядом. Можете розраховувати на високу якість і відмінну швидкість завантаження відео.

Онлайн-телебачення

Наявність телеканалів – перевага програми. Є канали з усього світу, їх кількість понад 1000. Якість трансляції приголомшує. Різноманітна тематика каналів: від мультиків для дітей до пізнавальних програм. Багато каналів із фільмами різних жанрів.

Головна особливість перегляду телеканалів на Просто ТБ – ви можете не підлаштовувати своє життя під трансляції телебачення, а подивитися канали в записі. На Просто ТВ є архів, який 30 днів зберігає всі програми, трансляція яких завершилася. Це дуже зручно, особливо коли ви пропустили серію улюбленого серіалу.

Можливість архіву зберігати дані 30 днів реальна, оскільки продуктивний сервер компанії забезпечує вільну пам’ять для зберігання даних каналів. Це рідкісне явище серед конкуруючих лідерів трансляцій.

Просто ТВ гарний ще тим, що це сайт для перегляду фільмів без реклами. Якщо ви втомилися від перегляду безглуздих рекламних роликів на звичайному потоковому телебаченні, час звернути увагу на цей ресурс.

Full length shot of an attractive young woman eating a bowl of pasta and using her laptop in her bedroom

Завжди дивись найкращий кіносайт – Prosto TV

Якщо ви любите проводити вільний час за переглядом улюблених фільмів або серіалів, робіть це на Prosto TV. Можна встановити програму на будь-який гаджет і насолоджуватися фільмом в дорозі на роботу, в обідню перерву, на природі, вдома, біля величезного екрану.

Встановлення можливе на такі носії:

  • android;
  • MAC IOS;
  • Windows;
  • Ігрові приставки;
  • Smart TV тощо.

Після встановлення програми, ви можете дивитися сайт для перегляду фільмів безкоштовно перші 7 днів. Далі користуватися додатком можна за фіксовану плату раз на місяць і насолоджуватися всіма можливостями сайту. А це понад 35000 кіно, близько 1000 ТВ каналів з Європи, України, Росії. Якщо хочете заощадити, можна оплатити одразу на рік і дивитися улюблені фільми набагато дешевше.

Програми для встановлення знаходяться на сайті Prosto TV. Там є ПЗ для носіїв будь-яких типів, а також інструкції з встановлення.

Щоб підсумувати, який сайт для перегляду фільмів найкращий, можна резюмувати: дивитися кіно безплатно, у чудовій якості, без проблем із трансляцією, мати великий вибір кінострічок і отримувати сповіщення про новинки, можна тільки на Prosto TV. Сплачуйте один раз і дивіться фільми всією сім’єю з різних носіїв. Це дуже зручно і сучасно, тим більше, що встановити програму можна на телефон, і планшет, комп’ютер, телевізор, ігрові приставки і т. д.

Comments are closed.